Donaties en sponsors

Met grote dank aan onze twee structurele sponsors! 

Voor hun structurele hulp en advies bij fietsproblemen!

Voor hun structurele sponsoring per duofietskilometer!

 

Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan de stichting zijn daardoor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Indien er gedurende 5 jaar eenzelfde bedrag wordt geschonken is zelfs het gehele bedrag aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, zonder toepassing van de 1% drempel. Als u dit wilt neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.

Donaties zijn van harte welkom op IBAN NL30 RABO 0187 4827 64.

Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem zijn de hieronder vermelde personen en organisaties bijzonder dankbaar voor hun hulp en ondersteuning.

2020-03-05 Bijna te mooi om waar te zijn!

Stichting MeerWonen heeft Fietsmaatjes K&B op een geweldige manier geholpen om een oplossing te vinden voor het stallen van de duofietsen!  Omdat de stalling op het Noordeinde nog steeds tijdelijk was en er nu …. na 4 fijne jaren echt definitief een einde aan kwam, moesten we ander onderdak zoeken. In samenwerking en overleg met Meerwonen is er een prachtig plan tot stand gekomen. Er zijn twee stallingen gerealiseerd, waar per stalling twee duofietsen in kunnen staan. Een stalling staat nu bij de Gogherweide en een bij Arendshorst.

Buiten het beschikbaar stellen van de grond, heeft Meerwonen ook een groot deel van de stallingen gesponsord! Samen met Fonds Alphen e.o. een derde stichting en de inzet van de bouwvrijwilligers kunnen we de stallingen vanaf seizoen 2020 in gebruik nemen.

————————

De erven van de nalatenschap van Meneer Jan Spruit zijn we heel dankbaar. We mochten 4 seizoenen gebruik maken van zijn kleine schuur als stalling en was er ruimte om technisch onderhoud te plegen aan de duofietsen. Dat heeft ons ontzettend goed geholpen!

———————–

Ook werd en wordt voor seizoen 2020 ons opnieuw belangenloos stallingsruimte beschikbaar gesteld.

In Leimuiden door Bouwbedrijf  Ton van Berkel.

In Rijpwetering door Castelein Kaasboerderij.

——————-

Dankzij de donatie van RaboClubSupport actie in 2019, hebben wij nu extra gelden tot onze beschikking om komend seizoen de noodzakelijke accu’s van onze duo-fietsen te kunnen vervangen.

————————

Taxi Hogenboom was opnieuw bereid om ons ook in 2019 geheel kosteloos ruggesteun te bieden in geval van calamiteiten. Gelukkig hebben we er opnieuw geen gebruik van hoeven maken.

-We kunnen niet zonder sponsors! We bedanken Hugo vd Poelfonds  voor hun donatie die we hebben ontvangen. Hier kunnen we weer een deel van de nieuw aan te schaffen accu’s van financieren!

– Rotary club Jacobswoude bedanken wij van harte voor hun gulle gift!   De opbrengst van de door hun georganiseerde clinic, in Leimuiden op 24 april 2019. Voor het aanschaffen van nieuwe accu’s kunnen wij dit goed gebruiken!

Zomaar een bedrag ontvangen van een enthousiaste mevrouw uit Leiderdorp, die heel graag fietst. Voor haar vijftigste verjaardag op 7-7 had zij een bijdrage gevraagd voor goede doelen en …. wij hoorde daar ook bij!! Veel dank van ons, we zullen het goed besteden!!

2018-10-31  Waar zouden wij zijn zonder stallingen op locatie voor de duofietsen?

Al twee seizoenen staat duofiets 4  in de stalling, bij  ‘van Berkel Aannemers’ in Leimuiden en duofiets 6 in de stalling in Rijpwetering,  bij  ‘Landwinkel Castelijn’ .

Dankzij deze betrokken middenstanders, die belangeloos hun ruimte ter beschikking stellen kunnen wij de Fietsmaatjes Kaag en Braassem organisatie laten draaien!

                        

Geweldig…onze organisatie wordt ook gesteund door inwoners uit Ter Aar en omstreken!   

Heel bijzonder was het om een prachtige donatie te ontvangen van ’t echtpaar Sjaak en Erna Akerboom!
Zij vierden hun 30 jarig huwelijk en vroegen ipv cadeaus een bijdrage voor een sponsordoel, waarbij “Het bewegen vanouderen” bevorderd werd. Na wat zoeken vonden zij onze organisatie en mochten wij van hen een prachtig sponsorbedrag ontvangen!  Want…fietsen is bewegen, plezier en genieten voor twee tijdens een rit op een duofiets!

Sjaak en Erna, nogmaals onze dank! Wees ervan verzekerd de geweldige gift goed besteed gaat worden, omdat onze organisatie grotendeels afhankelijk is van sponsoring en donaties!

 

Wij zijn zo blij met hen en onnoemelijk dankbaar!

De zesde duofiets voor stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem is een feit!
We hebben opnieuw een duofiets gekregen van geweldige sponsors, De Stichting Carolusgulden, de Rabobank en de pci-en van de kerken hebben deze zesde duofiets gesponsord. Nu kunnen ook de vrijwilligers van Rijpwetering, Oud Ade en Hoogmade de hele week gebruik maken van een duofiets, ipv om de week! Dus meer ruimte voor nieuwe gasten!!  

Onze dank is groot!!

 

2018-10-03  Weer zo geweldig dit…

Stichting Nico Straathof  doneerde opnieuw voor drie jaar ons abonnement van ‘t online-roosterprogramma van Hetrooster.nl. Heel hartelijk bedankt!

www.stichtingnicostraathof.nl

 

2018-09-22 Kermis in de Veen!

Sandra & Sjors doneerden de mooie opbrengst van hun fooienpot aan Fietsmaatjes Kaag en Braassem! Heel veel dank daarvoor Sandra en Sjors!

Fooienpot Sjors & Sandra, tijdens de bloemencorso van de Veense kermis!

 

 

 

2017-11-10  Vrijwilligers van stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem  werden gesponsord met een EHBO cursus op maat van Kees en Ruben Hartog!

Ook werd de stichting gesponsord door Jan Heemskerk voor de huur van de zaal/vergader/oefen ruimte!
Kees en Ruben Hartog en Jan Heemskerk, heel veel dank voor jullie sponsoring! 

2017-10     Fietsmaatjes Kaag en Braassem heeft een GROTE GIFT ontvangen!  Van een meneer die graag anoniem wil blijven, kregen wij in oktober een GROTE GIFT. Hij ging met pensioen, wilde geen cadeau’s voor zichzelf en vroeg daarom een gift voor Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem! Dat resulteerde in een prachtig bedrag, waar wij en onze penningmeester superblij mee zijn!

HEEL HARTELIJK DANK ANONIEME GEVER!!                                                              

 

2017-09-07 Stichting Fietsmaatjes ontvangt gift van MGMULTIGEVEL

Wij zijn heel erg blij met de ruimhartige sponsorbijdrage van MGMultigevel Kunstofkozijnen uit Nieuw Vennep. Omdat dit ons stimuleert en de mogelijkheid geeft om met dit mooie Fietsmaatjesproject door te gaan.

Nogmaals hartelijk dank, meneer Wouters!!

 

13-06-2017  Stichting Fietsmaatjes ontvangt €5.000

De inwoners van de voormalige gemeente Alkemade hebben bepaald dat de Stichting Fietsmaatjes de donatie ontvangt. Zij ontvingen 47,9% van de stemmen. Zij zullen dit besteden aan een mooi doel: de vervanging van de accu’s van drie duofietsen.

 

Bandensponsor 08-03-2017

Dobbe Transport is onze bandensponsor voor 2016. Zij hebben alle fietsbanden geponsord die wij in 2016 versleten hebben met de duofietsen, tijdens al de mooie en fijne ritten die gereden zijn!

 

Veiligheid 2016-10-27   Super sponsoring Autobedrijf Mooren 

Drie veiligheid(rol)gordels voor de duofietsen! We hebben dit seizoen al ervaren hoeveel fijner dit is, het is een zeer welkome vernieuwing. Heel hartelijk bedankt!

Duofiets 4 Leimuiden 30-09-2016 met dank aan Schipholfonds, VSB fonds, Rabobank en gezamenlijke kerken.
logo_fonds-jpg-schiphol2016-logo-vsb download SAMSUNG

Wat gebeuren er toch prachtige dingen in onze samenleving!! Mensen lopen…..Rondje Ka, mensen fietsen….met/voor Fietsmaatjes, mensen organiseren deze activiteiten en ….. iedereen geniet ervan!! logo-rondje-ka_1aan-de-braassem
Onze grote dank aan de organisatoren van Rondje Ka voor deze geweldige sponsorbijdrage! We zullen het goed besteden!!

Logo LionsEstafette marathon 2015.
Van De Lions Alkemade hebben we vandaag de opbrengst van hun Estafette marathon 2015 ontvangen t.w. € 3000,- hier zijn we ontzettend blij mee, want dit bedrag kunnen we aan de spaarpot voor de nieuwe accu’s toevoegen!

bike-zone_grijs
M.i.v. ons tweede seizoen zijn Joep en Chantal vd Veer, van Bike-Zone onze steun en sparringspartners bij onderhoud en technische fietszaken! Heel veel dank voor jullie sponsoring, hulp, meedenken en zorgen voor onze duofietsen!


Stichting Nico Straathof heeft ons onlineplanningsprogramma Hetrooster.nl voor drie jaar gesponsord! Is echt geweldig!
TCN reklame
TCN eigenaar Michel Koedam heeft onze sponsorborden gemaakt en ook gesponsord!

Logo Lionsrotary logo

rabo logo
Op 6 maart 2015 ontvingen we drie duofietsen, van de Lions, de Rotary en de Rabobank!

Logo in-Balance3

Patrick van der Weegen heeft ons bij aanvang uitgebreid geadviseerd bij de aanschaf van de duofietsen. Ons eerste seizoen mochten ook 2 duofietsen bij zijn zaak gestald worden en hij heeft voor het onderhoud gezorgd tot eind 2015. Kortom…een geweldige sponsor!!

logo-fietsmaatjes-teylingen
Door de enthousiaste medewerking van het bestuur van Stichting Fietsmaatjes Teylingen, het delen van hun kennis en de toestemming om hun fietsmaatjesconcept te mogen gebruiken, was het wiel al voor een groot deel uitgevonden.

logo-despil
Stichting Welzijn Ouderen De Spil te Roelofarendsveen en in het bijzonder de ouderenadviseur van De Spil heeft ons gesteund en geïnspireerd bij de start van ons fietsmaatjesproject. De Infolijn van De Spil is bovendien bereid gevonden haar diensten ter beschikking te stellen aan onze stichting.

Logo-notaris-von-hertzberg
De oprichting van Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem is belangeloos mogelijk gemaakt door notaris von Hertzberg uit Oude Wetering.

Stephan van Iterson was bereid om voor Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem kosteloos deze website te maken!