Duofiets 4 voor Leimuiden!

2016-09-30 Duofiets 4 nu ook op zijn bestemming……in Leimuiden!

2016-08-duofiets-4-naar-leimuidenOp vrijdagmiddag 30 september werd in Leimuiden, in het bijzijn van sponsoren, vrijwilligers en gasten door voorzitter Idi van der Meer officieel de versierde duofietssleutel’ overhandigd aan Cor en Ria Rijkelijkhuizen. Zij zijn de coördinatoren van Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem voor Leimuiden, Rijnsaterwoude en Bilderdam en hebben nu duofiets 4 helemaal onder hun hoede. Cor en Ria zijn al sinds 2015 betrokken bij de stichting en regelen in Leimuiden, Rijnsaterwoude en Bilderdam de Fietsmaatjeszaken v.w.b. gasten, vrijwilligers en de stalling bij Bouwbedrijf De graaf!

SAMSUNG

Het aantal ritten kan nu flink opgeschroefd worden want van voorheen 5 keer per week, kunnen er nu 14 ritten per week gereden worden. Dat is een grote vooruitgang en…daarom kunnen er nu in dat gebied weer nieuwe gasten en vrijwilligers bij!
De aanschaf van duofiets 4 is mogelijk gemaakt door sponsoring van het Schipholfonds, het VSB fonds Alphen ad Rijn , de Rabobank en de gezamenlijke kerken.
In de gezellige ambiance van De Ontmoeting, die belangeloos beschikbaar gesteld werd (waarvoor dank), is deze feestelijk gebeurtenis gevierd met mooie woorden, een hapje en een drankje!

IvdM

2016-09-30-foto-leimuiden-overhandiging 2016-10-26-sponsorbordje-leimuiden